Κοινωνικές δραστηριότητες:

* Στα πλαίσια της κοινωνικής μου προσφοράς δίδαξα εθελοντικά τα έτη 1997 - 1999 σε μέλη του συλλόγου συμπαραστάσεως κρατουμένων "Ο ΟΝΗΣΙΜΟΣ".

* Το 2009 κατασκεύασα εθελοντικά ιστοσελίδα που αφορούσε την Χαρακτική τέχνη με domain: printmaker.gr η αρτιότητα της σελίδας αξιολογήθηκε και από το 2010 εως το 2014 φιλοξενήθηκε στους server της http://www.asfa.gr όπου και αντιπροσωπεύε τον τομέα Χαρακτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών με sub domain: http://www.printmaker.asfa.gr

* Διετέλεσα τακτικό μέλος του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου Αγίου Δημητρίου. Τα έτη 2007 & 2008

* Ανήκω στα μέλη των Οργανισμών Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας και Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος & εθελοντικά μέλος της επιτροπής κυκλοφορίας του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

* Διατηρούσα εθελοντικά την στήλη με τα εικαστικά στην τοπική εφημερίδα Ενεργός Δημότης Νοτίων Προαστίων.

* Το έτος 2012 επέλεξα να ολοκληρώσω πρακτική άσκηση στα πλαίσια των παιδαγωγικών μαθημάτων, στην ειδική αγωγή, στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου που φοιτούν παιδιά της διπλανής πόρτας που ζουν ανάμεσα μας αλλά σκύβουμε τα μάτια και δεν τα βλέπουμε γιατί φοβόμαστε το άγνωστο, την εγκεφαλική παράλυση, τον αυτισμό την νοητική υστέρηση και πολλές άλλες δυσλειτουργίες που η κοινωνία μας τις κρύβει κάτω από το (χαλάκι).

Στην κατανόηση τον χειρισμό και την διαχείριση της μετάδοσης με επιστημονική προσέγγιση των τεχνών που κατέχω, με βοήθησε και με καθοδήγησε η σύζυγος μου Ελευθερία που ειδικεύεται στην εργοθεραπεία και την ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Κύριο Σπύρο Κονταράκη αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό επιστημονικό και μη για την εμπιστοσύνη τους και την αποδοχή.

Η δική μου δυσλειτουργία (καθήλωση σε αναπηρικό αμαξίδιο λόγο σκλήρυνσης κατά πλακάς) δεν εμπόδισε να εκτελέσω τα καθήκοντα μου.

Η αγάπη που εισέπραξα από αυτά τα παιδιά έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου να προσφέρω με όποιο τρόπο μπορώ εθελοντικά τις υπηρεσίες μου είτε στον εικαστικό είτε στον μουσικό τομέα (κρουστά).

Προσφορά που με το κατά το δύναμη συνεχίζω εθελοντικά μέχρι και σήμερα από άλλα μετερίζια.

Joomla Extensions